De la barca al plat. En aquesta recepta es prepararà ceviche de surell o verat, a la manera tradicional del Perú. Formador: Josep Avellaneda, pescador de la Confraria de Roses

En aquesta recepta es combina el calamar de potera de Roses amb mongetes cuites. Aquest és un plat de mar i muntanya ràpid, gustós i amb productes de proximitat. Formador: Lluís Martínez Samblás, pescador de la Confraria de Roses

Proposta de dues receptes: mandonguilles fetes de calamar i llagostins sobre Parmentier de patata cuita al forn acompanyades de sopa de marisc i gamba de Roses i paté de campanya del Pirineu, variant del clàssic paté de campanya francès que s’elaborava principalment a la Cerdanya i que es va anar estenent a la resta dels Pirineus. Formador: Xef Carles Roig, del Restaurant Can Cervera

La coca de Sant Joan són unes postres típiques per celebrar la nit més llarga de l’any. En aquest taller aprendrem a preparar-la per a la nit de Sant Joan. Formador: Mestre pastisser Albert Lorenzo, de la Postreria Roses

A càrrec de Víctor Olivencia, pescador de la confraria de Rose Ingredients: – Galera – Gamba blanca – Sèpia – Calamar – …

A càrrec de Jordi Borràs, pescador de la Confraria de Roses Ingredients: – Picada de fetge de rap – Patata – Gambes …

A càrrec de Josep Avellaneda, pescador de la Confraria de Roses Ingredients: – Pop de roca – Gambes – Pebrot verd i …

A càrrec del Xef Gregory Abella del restaurant Falconera de Roses Ingredients: – Arròs rodó pelat de Pals – Fumet de galeres …