Tallers primavera 2025 Aula Gastronòmica

Actualment esteu veient Tallers primavera 2025 Aula Gastronòmica

Programació de primavera de l’Aula Gastronòmica de Roses

 

Entre maig i juny, l’Aula Gastronòmica de Roses, oferirà tallers, tastos i presentacions.

El preu dels tallers és de 5 € i el dels tastos de vins és de 10 €

Com en edicions anteriors, no faltaran a la cita culinària els pescadors de Roses que, en aquest ocasió, ensenyaran a cuinar suquet de gat amb canana de fons i patates (Víctor Olivencia, 16 de maig) i mandonguilles de moixina amb pèsols (Joaquim Coll, 12 de juny). 

Us proposem també quatre tastos de vins DO Empordà, amb els cellers AV Bodeguers, Perelada, Empordàlia i Espelt, els dies 8, 9, 15 i 22 de maig.

Seguint amb la col·laboració de l’Associació Mercaroses, oferirem un taller de Cuina de mercat: llata de vedella, el dia 3 de juny, amb Maria José Mendoza, veïna de Roses i finalista del Mercachef 2024, que elaborarà la recepta amb productes del Mercat de Roses.

Completarà la programació de primavera de l’Aula Gastronòmica la presentació del receptari Les dones i cuina marinera i posteriorment un showcooking el dia 5 de juny, que ens oferiran les participants del recull de receptes del llibre, amb la coordinació d’
Àgata Albero, comunicadorac gastronòmica.

Podeu consultar tota la programació, dates i horaris i fer inscripcions (a partir del 2 de maig a les 10h) a: rosesgastronomia.cat

La coordinació d’aquesta acció, a càrrec de l’AODL de gastronomia i producte local , està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquest és l'encapçalament

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.